Policijsko poročilo, 9.11.2018

policija

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali  20 prometnih nesreč.  6 prometnih nesreč se je končalo z lažjim telesnimi poškodbami, 14 pa z materialno škodo.

Na področju kriminalitete  so obravnavali 5 tatvin ter 7 vlomov. Policisti so 8 krat intervenirali na javnem kraju in 3 krat v zasebnih prostorih.

 

Tatvina kolesa – Celje

Celjski policisti so obravnavali tatvino ženskega mestnega kolesa, rdeče barve, parkiranega pred Zdravstvenim domom v Celju.  Lastnica je oškodovana za okoli 60 Eur.

 

Tatvina motorne žage – Slovenj Gradec

V Gradišču so nepridipravi iz odklenjene garaže odtujili motorno žago znamke Husquarna tip 450 vredno okoli 400 Eur.

 

Tatvina torbice iz vozila- Celje

V Celju so policisti opravili ogled tatvine torbice iz odklenjenega vozila.

 

Vlomi v stanovanjske hiše – Žalec

Včeraj popoldne  so bili obveščeni o petih vlomih v stanovanjske hiše na območju Žalca. Policisti in kriminalisti so opravili ogled krajev kaznivih dejanj.

Med preiskovanjem in zbiranjem obvestil je bil v večernem času v Celju prijet storilec, gre za 41 letnega moškega iz Slovenj Gradca, odvisnika od prepovednih drog.

 

Vlom v klet – Ravne na Koroškem

V Ravnah na Koroškem  so obravnavali vlom v klet, iz katere je neznani storilec odtujil gorsko kolo, turne smuči ter otroški skiro.

 

Vlom v trgovino – Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu  so opravili ogled vloma v trgovino. Neznani storilci so odtujili večjo število mobilnih telefonov različnih znamk in tipov. Po prvih ugotovitvah je nastala škoda za 9000 Eur.

 

Požar – Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu je zagorel osebni avto. Policisti so opravili ogled ter ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi.

 

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.