Policijsko poročilo, 9. 10. 2019

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 30 prometnih nesreč, 3 z lažjimi poškodbami udeleženih in 27 z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat. S področja kriminalitete poročajo o tatvini, poskusu tatvine in poškodovanju vozila v Podvelki, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

Poskus tatvina – Celje

Včeraj je varnostnica v trgovskem centru v Celju zalotila 32-letnega moškega, doma z območja Velenja, ki je poskušal ukrasti varilni aparat in električna stikala ter ga zadržala do prihoda policistov. 32-letnika bodo kazensko ovadili.

Tatvina kolesa – Velenje

V Velenju, na Kosovelovi ulici, so včeraj obravnavali tatvino ženskega kolesa znamke Kilimanjaro, temno rdeče barve. Kolo je bilo pred stanovanjskim blokom, s ključavnico pritrjeno na drugo starejše kolo, ki ga storilec ni ukradel.

Zasegi vozil – Celje, Šentjur in Šmarje pri Jelšah

V Celju, na Bežigrajski ulici, so včeraj zasegli motorno kolo 27-letnemu vozniku, doma z območja Ptuja, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, pri vožnji ni uporabljal varnostne čelade in ni ustavil na znake policistov, temveč odpeljal na parkirišče trgovine in poskušal peš pobegniti, kar mu ni uspelo. Zaradi neizpolnjevanja pogojev za vožnjo smo mu motorno kolo zasegli. Zaradi ostalih prekrškov sledi obdolžilni predlog.

V Šentjurju in Šmarju so včeraj osebni vozili zasegli voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj in pod vplivom alkohola.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun