Policijsko poročilo, 9.10.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 9.10.2015.

Policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj, okoli 12.30 ure na glavni cesti izven naselja Strmca. Neznanemu vozniku, ki je vozil iz smeri Rimskih Toplic proti Laškem, je iz neznanega vzroka začelo iztekati dizelsko gorivo. Gorivo je zaradi naklona cestišča steklo na nasprotni vozni pas, po katerem se je pripeljal 77-letni voznik osebnega vozila. V nepreglednem desnem ovinku je zaradi spolzkega vozišča izgubil oblast nad vozilom, ki ga je zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je čelno trčil v osebno vozilo, s katerim se je iz smeri Rimskih Toplic pravilno pripeljal 50-letni voznik. V trčenju se sta se oba voznika lažje poškodovala, 68-letna sopotnica v vozilu 77-letnega voznika pa huje.

V nadaljevanju še o preostalem dogajanju. V jutranjih urah so obravnavali požar v Ljubiji. V silosu mizarstva se je vnela žagovina. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 10.000 €.

V Mislinjski Dobravi so obravnavali vlom v gostinki lokal. Pogrešajo LCD televizor, več različnih pijač in šest vrtnih senčnikov.

V Ločah soo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno kurilnice. Ukradel je gotovino in zlatnino. Neznani storilec je poskušal vlomiti tudi v sosednjo hišo, kjer je z vlomilskim orodjem poškodoval okno, v hišo pa mu ni uspelo priti.

V Rečici ob Paki je neznani storilec iz novogradnje ukradel pnevmatsko kladivo, vredno okoli 1.500 €.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja