Policijsko poročilo 8. september 2017

Današnje policijsko poročilo pričenjamo z obvestilom o  prometni nesreči s hudimi poškodbami, ki se je zgodila okoli 16. ure v Studencah. Med vožnjo po glavni cesti iz Arje vasi proti Velenju je 34-letna voznica osebnega avtomobila zapeljala na nasprotno stran vozišča in čelno trčila v 29-letno voznico nasproti vozečega osebnega avtomobila. Pri tem je povzročiteljica utrpela hude oškodovanka pa lažje telesne poškodbe. Obe sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v Splošno bolnišnico Celje. Zaradi kršitve prometnih predpisov bo policija povzročiteljici izdala plačilni nalog za plačilo globe.

 

Poleg omenjene hude prometne nesreče so policisti tekom včerajšnjega dne obravnavali še sedemnajst prometnih nesreč v katerih sta bila še dva udeleženca lažje poškodovana, na udeleženih vozilih in cestnih objektih pa je nastala gmotna škoda.

 

Na področju kriminalitete so bili v dopoldanskih urah obveščeni o računalniški kriminaliteti. Neznani storilec je vdrl in blokiral računalniški sistem enega izmed podjetij v Celju. Njihovi serviserji so blokado odpravili. Za neznancem še poizvedujejo.

 

Okoli poldneva so v enem izmed večjih trgovskih centrov v Celju obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Zaposleni so pri tatvini dveh pohodniških jaken prijeli 33-letnega osumljenca iz Velenja, ki ga bodo po vseh zbranih obvestilih kazensko ovadili na pristojno državno tožilstvo.

 

Včeraj so obravnavali dve kaznivi dejanji nasilja v družini. V Šmartnem ob Paki in Lehnu na Pohorju sta sinova ponovno vršila nasilje nad starši, brati in sestrami. Obema smo izrekli prepoved približevanja oškodovance, prav tako bomo zoper njiju podali kazenski ovadbi na pristojni državni tožilstvi.

 

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja