Policijsko poročilo, 8. 9. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 211 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, dva nujna.
policija

12  interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

S  področja  cestnega  prometa iz operacijsko komunikacijskega centra Celje poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in sedmih z materialno škodo.

Nekaj čez 12. uro so policisti v Lahomnem obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta trčila  tovorno  in osebno vozilo. Do trčenja je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja  voznika  osebnega  vozila. Visoko nosečo sopotnico voznika osebnega vozila so po trčenju odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je ostala na opazovanju.

Okoli 15. ure so policisti obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami na relaciji Brezno Ožbalt, kjer je voznik  osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal s cestišča in se lažje poškodoval.

V  popoldanskih urah so v Šmartnem pri Slovenj Gradcu obravnavali prometno poškodbo,  v  kateri se je lažje poškodovala kolesarka, ki je na kolesarski stezi padla, ker se je poskušala izogniti mački.

Na območju Prevalj so policisti sinoči obravnavali voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus  z alkotestom pokazal, da je imel 0,74 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj štirikrat ukrepali v javnih in šestkrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

S področja kriminalitete poročajo iz Operativno komunikacijskega centra o dveh vlomih in požaru.

V Dolgi  Gori je neznani storilec vlomil v garažo ob stanovanjski hiši in ukradel  kotno  brusilko. Lastniku je škodo  povzročil še z razbitjem okenskega stekla.

V Ribnici na Pohorju so včeraj obravnavali požar. V leseni garaži je zagorelo vozilo, ogenj se je razširil še na drugo vozilo in uničil garažo. Sledi poročilo na ODT.

Na Javornikuna območju Policijske  postaje Ravne na Koroškem, so policisti obravnavali vlom v vrtno uto. Storilec je ukradel motorno žago.

Lepo, mirno in varno sredo želijo iz Policijske uprave Celje.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.