Policijsko poročilo, 7. 4. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 239 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih, štirje nujni. 23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali osemkrat. S področja kriminalitete izpostavljajo vlom in požar.

Včeraj dopoldne so bili obveščeni, da je v Zgornjem Doliču zagorel avtobus, na katerem ni bilo potnikov. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi pregretja električnih vodnikov. Voznik v požaru ni bil poškodovan. Ogenj je na vozilu povzročil manjšo materialno škodo.

V Celju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel hladilnik, televizor ter nekaj drugih stvari. Lastniku je škodo povzročil tudi s poškodovanjem vrat.

Vir: PU Celje

Dogodki