Policijsko poročilo, 7.10.2019 - Koroške Novice

Policijsko poročilo, 7.10.2019

Policija

Iz Policijske uprave Celje so sporočili kaj se je dogajalo pretekli vikend.

Petek, 4. oktober 2019

Tatvina – Celje

Iz trgovine trgovskega centra v Celju so jih v petek obvestili, da sta mlajša fant in dekle ukradla jopico in bundo, oboje skupaj vredno dobrih 400 €.

Vlom v podjetje – Celje

V Celju, na Ljubljanski cesti, so obravnavali vlom v prostore podjetja. Izpod nadstreška so neznani storilc ukradli element s kompletno inox hladilno enoto.

Zaseg ukradenih električnih koles – Celje

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so v petek na območju Celja ustavili romunskega voznika kombiniranega vozila, ki je imel na vozilu naloženi dve električni kolesi, vredni okoli 7.000 €, za katere se je izkazalo, da sta bili ukradeni v Italiji. Romunskega državljana bodo kazensko ovadili, kolesi bo danes prevzel lastnik.

Požar – Ter

V petek so bili obveščeni o požaru v bivalnem vikendu v Teru na območju Policijske  postaje Mozirje. Zagorelo je pri lončeni  peči. Ogenj je povzročil za okoli 5.000 € materialne škode. Tuja krivda je izključena.

Sobota, 5. oktober 2019

Prometna nesreča – Slovenj Gradec

Na Selah, na območju Občine Slovenj Gradec se je pripetila prometna nesreča, v kateri sta trčili osebni vozili, poškodovale pa so se štiri osebe in pes. Več o nesreči: TUKAJ.

Tatvina štirikolesnika – Kapla

Na območju Policijske postaje Žalec, so obravnavali tatvino štirikolesnika, ki ga je neznani storilec ukradel iz  kletnih prostorov stanovanjske zgradbe. Gre za štirikolesnik znamke Linhai, tip M550 L, reg. št. CE BR-24, črno sive barve.

Poškodovanje vozila – Rogatec

Na Slomškovem trgu v Rogatcu so obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na vozilu prerezal obe desni pnevmatiki.

Tatvina kolesa in vlom  – Ravne na Koroškem

Na Ravnah na Koroškem so policisti obravnavali vlom v občinske prostore, pri čemer so vzeli prostost 30-letniku, krajo kolesa in poškodovanje tuje lastnine, o čemer smo že poročali TUKAJ.

Preberi še:  Policijsko poročilo, 14.6.2021

Nedelja, 6. oktober 2019

Poškodovanje tuje stvari – Slovenj Gradec

V noči iz sobote na nedeljo je neznani storilec z večjim kamnom razbil steklo na vhodnih vratih gostinskega lokala v Slovenj Gradcu in s tem lastniku povzročil za okoli 100 € škode.

Požar – Migojnice

Včeraj,  nekaj pred 11. uro, so bili obveščeni, da v Migojnicah gori večja stanovanjska hiša. Ogenj je povsem uničil dve mansardni stanovanji, dve stanovanji v spodnji etaži pa močno poškodoval. Tuja krivda za nastanek požara, v katerem je po prvih ocenah nastalo za okoli 100.000€ materialne škode je izključena. Vzrok požara je najverjetneje pri električni napeljavi.

Poškodovanje avtodoma – Velenje

Včeraj so bili obveščeni o poškodovanju avtodoma parkiranega v Velenju, na katerem je neznani storilec prerezal tri pnevmatike.

Tatvina kolesa – Velenje

Sinoči  so bili obveščeni še o tatvini kolesa znamke BMX, rumene barve, ki ga je neznani storilec ukradel iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Kosovelovi ulici v Velenju.

Ilegalni  prehodi  državne meje – v obdobju od 4. oktobra 2019 od 6. ure do
7. oktobra 2019 do 6. ure.

V Šentvidu pri Grobelnem so v soboto. 5. oktobra, v dopoldanskih urah, izsledili ilegalnega prebežnika, mladoletnega državljana Maroka, ki je hodil po železniških tirih v smeri proti Celju. Mladoletnik je zaprosil za azil. Po opravljenih postopkih so ga odpeljali v Nastanitveni in sprejemni center v Logatec.

VIR: PU Celje