Policijsko poročilo, 7.1.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 184 klicev občanov. 49 klicev je bilo interventnih.
Policija

S področja cestnega prometa poročajo o treh prometnih nesrečah z materialno škodo.

Ob 20.50 uri so bili na številko 113 anonimno obveščeni, da po Mariborski cesti v Celju v smeri centra mesta Celja vozi pijan voznik poltovornjaka. Policijska patrulja Policijske postaje Celje je voznika vozila kmalu za tem ustavila in z njim izvedla postopek. Policisti so ugotovili, da je vozilo vozil 43 letni voznik iz Celja, kateremu je alkotest pokazal 1,23 mg/l miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Ker se voznik ni strinjal z rezultatom alkotesta, so mu policisti odredili strokovni pregled, katerega je odklonil. Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje in odredili pridržanje do iztreznitve. Zoper voznika bodo policisti napisali obdolžilni predlog.

Zaradi vožnje brez vozniških dovoljenj so policisti na območju PU Celje zasegli tri vozila.

Na področju javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali trikrat v zasebnem prostoru.

S področja kriminalitete so policisti obravnavali tatvino kolesa znamke Scott, katerega je neznani storilec včeraj popoldne odtujil izpred vhoda na Železniško postajo v Celju.

Vse udeležence v prometu iz PU Celje opozarjajo, da bodite strpni in previdni ter upoštevajte razmere na cestah. “Prav tako vse voznike pozivamo naj vozijo le trezni.”

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.