Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 6. 9. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 279 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih.

25 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev,  32 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in dvajset prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami se je v jutranjih urah zgodila v Malih Dolah, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padla mladoletna voznica kolesa z motorjem.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

V jutranjih urah so bili obveščeni, da je na Ostrožnem, v Celju zagorelo v frizerskem salonu. Ogenj je salon v celoti uničil. Z ogledom kraja, ki ga je opravila ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Celje je bilo ugotovljeno, da gre za požig. V omenjenem  primeru nadaljujejo z zbiranjem obvestil.  

V Zbelovem se je včeraj huje poškodoval 38-letnik voznik delovnega stroja, ki je s strojem utrjeval nasip. Ker je zapeljal preblizu desnega roba nasipa se je delovni stroj prevrnil in ga stisnil pod seboj. 38-letnik se je v nesreči hudo poškodoval.

V Prihovi, na območju Policijske postaje Mozirje so obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je v predalu našel denarnico in ukradel gotovino. lastnici je dodatno škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

V Petrovčah je neznani storilec vlomil v brunarico in ukradel kosilnico.

Na območju policijskih postaj Laško in Žalec so obravnavali suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Nasilnežema smo izrekli ukrepa prepovedi približevanja, sledita kazenski ovadbi.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 279 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih.