Policijsko poročilo, 6. 7. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 256 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.
Policija

Cestni promet

Včeraj so koroški in celjski policisti obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in 15 prometnih nesreč z materialno škodo.

V naselju Dolga Gora so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen kolesar, ki je v ostrem levem ovinku izgubil oblast nad kolesom in padel.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj obravnavali tudi v Šentjurju, kjer je voznik kombiniranega vozila v krožišču trčil v pešca.

V Podkraju pri Velenju so v popoldanskih urah obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Prišlo je do trka z ogledali. Povzročitelja so po nesreči izsledili na domu. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel skoraj 3 promile alkohola v krvi.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali devetkrat.

Kriminaliteta

V Imenem so obravnavali vlom v trgovske prostore. Storilec je ukradel več motornih žag in puhalnik listja. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 8.000 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v poslovne prostore na Kocenovi ulici v Celju. Pogrešajo LCD televizor in mobilni telefon.

Na območju Vojnika so obravnavali poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je občanu v bazen zlil rabljeno motorno olje in mu povzročil za dobrih 2.000 € škode.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.