Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 6. 4. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 231 klicev občanov. 80 klicev je bilo interventnih.

27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 36 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

S področja cestnega prometa poročamo o sedmih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali enkrat.

Kriminaliteta

Na avtocestnem počivališču Lopata so obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec je iz rezervoarja madžarskega tovornega vozila ukradel okoli 700 litrov nafte.

Z delovnega stroja, parkiranega na delovišču Trnoveljske ceste v Celju, je neznani storilec ukradel več mehanskih in elektronskih sestavnih komponent in lastniku povzroči za okoli 8.000 € škode.

V Žalcu so obravnavali vlom v prostore podjetja. Storilec je ukradel gotovino.

Na Drapšinovi ulici v Celju so obravnavali tatvino dveh koles. Neznani storilec je izpred stanovanjskega bloka ukradel žensko koko znamke Balance, iz zaklenjene kolesarnice pa moško kolo znamke Specialized. Obe kolesi sta bili zaklenjeni.

V Vinski Gori je neznani storilec vlomil v objekt ob stanovanjski hiši in ukradel dva starodobnika in sicer motorno kolo znamke BMW R 25, letnik okoli 1950, temno modre barve in motorno kolo znamke NSU 175, letnik okoli 1960, črne barve.

Na Ulici bratov Mravljakov je neznani storilec na osebnem vozilu poškodoval pokrov motorja in vetrobransko šipo. Lastnici je z dejanjem povzročil za dobrih 1.000 € škode.

V Letušu je neznani storilec iz gospodarskega poslopja ukradel dve motorni žagi.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 231 klicev občanov. 80 klicev je bilo interventnih.