Policijsko poročilo, 6.3.2020

Policija

V zadnjih 24. urah so na območju Policijske uprave Celje obravnavali  51 interventnih dogodkov.

Vlom v stanovanjsko hišo – Rogaška Slatina

V Rogaški Slatini so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je nekaj kosov zlatnine.

Poskus vloma – Laško

Včeraj ponoči je neznani storilec poskušal vlomiti v poslovne prostore v Laškem. S poškodovanjem vrat je povzročil za okoli 100 € škode.

Požar – Lokovina

Nekaj pred 23. uro so bili obveščeni o požaru počitniške hišice na območju Lokovine. Ogenj je stavbo v celoti uničil. Ogled požarišča bodo opravili danes.

Nasilje v družini

Na območju naše Policijske  uprave Celje so včeraj obravnavali tri primere nasilja v družini. V vseh primerih so kršiteljem izrekli ukrepe prepovedi približevanja, vse  tri bodo kazensko ovadili, dva so pridržali, enega od njiju bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Prometna nesreča – Andraž nad Polzelo

Danes, nekaj pred 8. uro zjutraj, so v Andražu nad Polzelo obravnavali prometno nesrečo,  v kateri je voznik, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo, zapeljal z vozišča v potok in se lažje poškodoval. Zaradi odstranjevanja vozila iz potoka je bila cesta nekaj časa zaprta za ves promet.

Zasega vozil in vožnja pod vplivom alkohola – Celje

V Celju so zasegli osebni vozili dvema voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj.

Danes, nekaj pred  3. uro zjutraj, so v Celju ustavili voznico osebnega vozila, ki ji je preizkus z alkotestom pokazal, da je imela 1,34 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka ali po starem nekaj več kot 2,6 promila alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.