Policijsko poročilo, 6.2.2020

Policija

Na območju Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah obravnavali 93 interventnih dogodkov.

Tatvina vozila – Tepanje

Madžarski državljan je včeraj prijavil tatvino osebnega vozila Citroen Picasso, ki ga je pred slabim mesecem dni zaradi okvare parkiral na avtocestnem počivališču Tepanje.

Vlom – Zabukovica

V Zabukovici je danes ponoči neznani storilec vlomil v avtobus in ukradel
nekaj gotovine.

Ilegalni prehod državne meje

Na območju Rogatca so včeraj izsledili pet ilegalnih prebežnikov, državljanov Turčije. Po opravljenih postopkih so jih predali hrvaškim varnostnim organom.

Zasega vozil – Šentjur in Višnja vas

V Šentjurju so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Višnji vasi so vozniku zasegli kolo z motorjem, ker je bilo predelano in je presegalo konstrukcijsko določeno hitrost.

Huda telesna poškodba – Celje

V Celju je močan veter včeraj prevrnil večji pano, ki stoji pred pokrajinskim muzejem in poškodoval 22-letno nemško državljanko, ki si ga je ogledovala.

Veter je povzročal neprijetnosti v prometu

Hud veter je včeraj neprijetnosti povzročal  tudi v prometu. Na območju Vranskega je voznica trčila v drevo, ki ga je veter podrl na cesto, v Vojniku je v podrto drevo trčil voznik. V Velenju je večje drevo padlo na vozilo in ga poškodovalo. Podrta drevesa so ovirala promet tudi na Planini pri Sevnici ter na relaciji Zidani Most – Rimske Toplice, v Celju, v Radečah, Loki pri Žusmu, Velenju, Stranicah, v Vojniku, Šentjurju, Podvelki in drugod. V Rogaški Slatini je opeka, ki jo je veter odnesel s strehe, poškodovala osebno vozilo. V Celju je vozilo poškodovala večja veja, ki jo je veter odlomil.

Preberi še:  Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun