Policijsko poročilo, 6.2.2019

policija

V Operativno komunikacijskem centru policijske uprave so včeraj sprejeli 309 klicev občanov, v 66. primerih je šlo za interventne dogodke.

O smrtni prometni nesreči, tretji letos na našem območju, so vas že obvestili.

Poleg omenjene so včeraj obravnavali še tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeležencev in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat.

V nadaljevanju o preostalem včerajšnjem dogajanju.

Vlomi v stanovanjske hiše – Polzela, Zreče, Bočna in Rečica ob Savinji

Včeraj, okoli poldneva, so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Polzeli. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase, preiskal prostore in ukradel vrednejši fotoaparat in več kosov zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj obravnavali tudi v Zrečah. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je gotovino.

Med 17.30 in 19. uro je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo v Bočni, na območju Policijske postaje Mozirje. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, je ukradel več kosov nakita in gotovino.

Nekje v istem času so vlom v stanovanjsko hišo obravnavali tudi v Rečici ob Savinji. Lastniki pogrešajo več zlatnine in gotovine.

Vlom v vrtno uto in poskus vloma v hišo – Prekorje

V Prekorju, na območju Policijske postaje Celje, je neznanec vlomil v vrtno uto. Ko je videl, da ga je opazila lastnica, je pobegnil.

V Prekorju so včeraj obravnavali še poskus vloma v stanovanjsko hišo.

Poškodovanje vozila – Braslovče

Na območju Braslovč so obravnavali poškodovanje vozila. Storilec je vozilo polil z neznano snovjo, ki je poškodovala barvo.

Tatvina – Velenje

V Velenju so včeraj obravnavali tatvino treh mobitelov. Storilec jih je, medtem ko so imeli otroci trening, ukradel iz garderobe telovadnice.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.