Policijsko poročilo, 6.2.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 6.2.2105

fe8bfc1b99c9ede76699e9aaec65452f

Glede na neugodne zimske vozne razmere tudi današanje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o obravnavanih prometnih nesrečah.

 

Od včerajšnjega javljanja so obravnavali skupno dvanajst prometnih nesreč v katerih so bili trije udeleženci lažje telesno poškodovani na udeleženih vozilih in obcestnih objektih pa je nastala večja gmotna škoda.

 

Nadaljujejo s področjem kriminalitete. V jutranjih urah so bili obveščeni o vlomu v objekt smučišča Poseka na Ravnah na Koroškem. Neznani storilec je odtujil monitor in računalniško blagajno z denarjem. Lastniki škodo ocenjujejo na okoli 600 €.

 

V dopoldanskih urah so v Zavrhu nad Dobrno opravili ogled kraja požara, do katerega je prišlo v noči iz 31. januarja na 1. februar. V požaru je zoglenela obloga ob kaminu. Nastala je gmotna škoda za okoli 4.000 €.

 

Okoli 17.30 ure so bili obveščeni o ropu zlatarne na Kridričevi cesti v Velenju. Dva zamaskirana neznanca, od katerih naj bi bil eden oborožen s pištolo, drugi pa z nožem, sta zagrozila zaposlenemu in zahtevala zlatnino. Eden od storilcev je zaposlenega fizično napadel. Iz prodajnega pulta sta odtujila več kosov nakita iz zlata v skupni vrednosti okoli 30.000 €. Po dejanju sta peš pobegnila v smeri Šaleške ceste in Kardeljevega trga v Velenju, kjer sta v garažnih prostorih izgubila kos zlatnine. Vse, ki bi o ropu oziroma storilcih karkoli vedeli, prosimo da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.