Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 6.2.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 6.2.2105

Glede na neugodne zimske vozne razmere tudi današanje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o obravnavanih prometnih nesrečah.

 

Od včerajšnjega javljanja so obravnavali skupno dvanajst prometnih nesreč v katerih so bili trije udeleženci lažje telesno poškodovani na udeleženih vozilih in obcestnih objektih pa je nastala večja gmotna škoda.

 

Nadaljujejo s področjem kriminalitete. V jutranjih urah so bili obveščeni o vlomu v objekt smučišča Poseka na Ravnah na Koroškem. Neznani storilec je odtujil monitor in računalniško blagajno z denarjem. Lastniki škodo ocenjujejo na okoli 600 €.

 

V dopoldanskih urah so v Zavrhu nad Dobrno opravili ogled kraja požara, do katerega je prišlo v noči iz 31. januarja na 1. februar. V požaru je zoglenela obloga ob kaminu. Nastala je gmotna škoda za okoli 4.000 €.

 

Okoli 17.30 ure so bili obveščeni o ropu zlatarne na Kridričevi cesti v Velenju. Dva zamaskirana neznanca, od katerih naj bi bil eden oborožen s pištolo, drugi pa z nožem, sta zagrozila zaposlenemu in zahtevala zlatnino. Eden od storilcev je zaposlenega fizično napadel. Iz prodajnega pulta sta odtujila več kosov nakita iz zlata v skupni vrednosti okoli 30.000 €. Po dejanju sta peš pobegnila v smeri Šaleške ceste in Kardeljevega trga v Velenju, kjer sta v garažnih prostorih izgubila kos zlatnine. Vse, ki bi o ropu oziroma storilcih karkoli vedeli, prosimo da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Dogodki

Več iz istega kraja