Policijsko poročilo, 6.12.2019

Policija

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 57 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročajo o šestih prometnih nesrečah. V eni se je lažje poškodoval 74-letni pešec, v katerega je na prehodu za pešce, na Mariborski cesti v Celju, trčila 38-letna voznica osebnega vozila. V ostalih prometnih nesrečah je prišlo do materialne škode.

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in miru so štirikrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja so pridržali.

V Spodnjih Grušovljah so obravnavali tatvino skoraj novega traktorja znamke New Holand, s hodnika stanovanjskega bloka v Slovenj Gradcu je včeraj nekdo ukradel otroški voziček, v Srednjem  Doliču pa so obravnavali vlom, o čemer smo že poročali TUKAJ.

Tatvina osebnega vozila – Velenje

V Velenju so obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Renault Megane Grandtour,  bele barve, letnik 2018,  registrskih številk LJ 04 KNF. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču stanovanjskega bloka na Šaleški cesti v Velenju.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vešenik

V  Vešeniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je več kosov nakita.

Tatvina – Velenje

V Velenju je neznani storilec z drogov ob nogometnem stadionu ukradel šest
zastav.

Tatvina goriva- avtocestno počivališče Lopata

Na avtocestnem počivališču Zima so obravnavali tatvino goriva. Storilec ga
je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

Poškodovanje vozil – Velenje

Na parkirišču pri železniški postaji v Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prepiknil vse štiri pnevmatike. V Velenju so včeraj obravnavali  še eno poškodovanje vozila. V tem primeru je storilec z ostrim predmetom na vozilu naredil več risov.

Kršitev javnega reda in miru in tatvina

Na Prevaljah je storilec izpred vhodnih vrat ukradel copate, kasneje pa so ga prijeli na Ravnah na Koroškem, kjer je kalil javni red in mir. Več TUKAJ.

Poskus vloma – Draža vas

V Draži vasi  je neznani  storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat vozila je lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije