Policijsko poročilo 6. 11. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 782 klicev občanov. 196 klicev je bilo interventnih, šest nujnih. 47 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 96 s področja prometne varnosti in 47 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o devetih prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in dvaintridesetih prometnih nesrečah z materialno škodo. Štirim voznikom so zasegli vozila. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvanajstkrat.

V nadaljevanju še o dogajanju s področja kriminalitete.

Na avtocestnem počivališču Lopata so v noči iz petka na soboto obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je okoli 400 litrov goriva ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

V soboto so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Vrbju. Storilec je ukradel več alkoholnih in brezalkoholnih pijač.

V Vrbju je neznani storilec vlomil še v šest počitniških hišic. V enem primeru je ukradel zvočnik in vrtalni stroj, v drugem primeru ribiško opremo, v vseh primerih je lastnikom škodo povzročil s poškodovanjem oken in vrat.

V Zgornjih Gorčah, na območju Policijske postaje Žalec, so v soboto obravnavali vloma v dve stanovanjski hiši. Storilec ni ničesar ukradel. Lastnikoma je škodo povzročil s poškodovanjem okna in vrat.

Na območju Vranskega so obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je lastniku škodo povzročil s poškodovanjem terasnih vrat in okna.

Včeraj zjutraj so bili obveščeni o vlomu v lekarno v Slovenskih Konjicah. Storilec je ukradel menjalni denar in nekaj škatlic tablet.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije