Policijsko poročilo, 6. 1. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 241 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so policisti obravnavali dva suma kaznivih dejanj nasilje v družini. V obeh primerih bodo storilca kazensko ovadili, enemu so izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Na Tkalski ulici v Celju je neznanec vlomil v avtomat z napitki. Ukradel je nekaj pijač. Okoli 700 evrov škode je povzročil s poškodovanjem avtomata.

V Tepanju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Po prvih podatkih ni ničesar ukradel. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

V Gaberkah je neznanec vlomil v gradbeni zabojnik. Ukradel najverjetneje ni ničesar.

Na Brodarjevi ulici v Celju je storilec danes ponoči poškodoval vhodna vrata stanovanjskega bloka in dve vozili. Na enem je razbil šipo na vratih, z drugega pa je odtrgal vzvratni ogledali.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije