Policijsko poročilo 5. april 2018

policija

Včeraj so policisti na našem območju obravnavali  trinajst prometnih nesreč, eno z lažjimi poškodbami udeleženega in dvanajst z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

Zasegi vozil – Velenje, Slovenj Gradec, Celje

Velenjski policisti so zasegli osebno vozilo 24-letni voznici, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec  so včeraj vozilo zasegli 51-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja ter 31-letnemu vozniku, ki je vozil kljub ukrepu začasnega odvzema vozniškega dovoljenja.  Celjski policisti so včeraj zjutraj zasegli motorno kolo 33-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Vlom v skladiščne prostore – Mozirje

V Bočni, na območju Policijske postaje Mozirje, je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore trgovine in ukradel več zavojev cigaret.

Vlom v osebno vozilo – Dravograd

V Dravogradu je občan zalotil 40-letnega moškega, ki je vlomil v njegovo osebno vozilo. Storilec je po dejanju poskušal pobegniti, vendar ga je občan zadržal do prihoda policistov.

Tatvina – Celje

Iz odklenjenega romunskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata, je neznanec ukradel 600 € gotovine, dva mobilna telefona in prenosni računalnik.

Požar – Šmarje pri Jelšah

Včeraj, nekaj pred 19. uro, smo bili obveščeni o požaru v Veterniku, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Zagorelo je v garaži ob
stanovanjski hiši, ogenj se je nato razširil še na del hiše. Vzrok nastanka požara še ni potrjen, kriminalisti bodo z ogledom nadaljevali danes.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja