Policijsko poročilo, 5. 1. 2021

S PU Celje so sporočili, da so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje v zadnjih 24. urah prejeli 174 klicev občanov. 46 klicev je bilo interventnih.
Policija

Od prometnega dogajanja izpostavljajo prometno nesrečo, ki jo je včeraj, okoli 10.30 ure, na Kidričevi cesti v Celju, povzročil 43-letni voznik osebnega vozila. Voznik, ki se je v promet vključeval s parkirišča poslovne zgradbe Tehnopolis, ni upošteval prometne signalizacije in je na dvopasovnico zapeljal v napačni smeri. Dve voznici osebnih vozil, ki sta se mu umikali sta trčili med sabo. Na srečo v prometni nesreči ni bil nihče poškodovan. Zoper povzročitelja smo podali obdolžilni predlog.

Poleg omenjene so včeraj obravnavali še pet prometnih nesreč z materialno škodo.

Policisti so včeraj petkrat ukrepali tudi zaradi kršitev javnega reda in miru. S področja kriminalitete izpostavljajo tatvino in poskus vloma.

V Zavratah, na območju Policijske postaje Laško, so obravnavali tatvino štirih dreves gorskega javorja. V Dobriši vasi je neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko poslovni objekt. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem dvojnih balkonskih vrat.

Preberi še:  V Miklavžu na Dravskem polju je bil ukraden VW passat variant

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun