Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 4. 11. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 203 klice občanov. 70 klicev je bilo interventnih.
Fotografija je simbolična

25 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in trinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so v popoldanskih urah obravnavali v Rogaški Slatini, kjer je padel 55-letni kolesar, državljan Kazahstana.

V Pristavi pri Mestinju so včeraj obravnavali voznika osebnega vozila, francoskega državljana, ki je pri omejitvi hitrosti 50 km/h, vozil 107 km/h. Kršitelju je sodnica za prekrške izrekla globo v višini 1.200 € in
stransko sankcijo 18 kazenskih točk.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta

Včeraj so bili obveščeni o dveh vlomih v stanovanjski hiši.

V Slovenj Gradcu je storilec v hišo vlomil skozi kletno okno. Prostore je preiskal, ukradel je prenosni računalnik, mobilni telefon, fotoaparat ter nekaj hrane in pijače.

V Šeščah je v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je gotovino in več zlatnine.

V Velenju so obravnavali vlom v prostore plesne šole. Storilec ni ničesar ukradel. Škodo je povzročil s poškodovanjem okna.

V Zalogu pri Šempetru je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore podjetja. Ukradel je več bakrenih polizdelkov.

Ilegalne migracije

V Dobovcu so izsledili štiri državljane Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito.

Miren in varen konec tedna Vam želijo iz Policijske uprave Celje.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 203 klice občanov. 70 klicev je bilo interventnih.