Policijsko poročilo, 4. 1. 2022

policija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 264 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih.

26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 20 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so obravnavali dva suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Obema nasilnežema so izrekli ukrepa prepovedi približevanja in ju bodo kazensko ovadili. Enega od osumljenih so pridržali.

V Zibiki so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je gotovino in več zlatnine.

V Rogaški Slatini, na Zdraviliškem trgu, je v popoldanskih urah padla 51-letna voznica e-skiroja in se hudo poškodovala.

Okoli polnoči so na območju Mozirja obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,63 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozilo, ki ga je vozil, je bilo neregistrirano, na njem pa je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog.

Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.