Policijsko poročilo 31. januar 2018

policija

Na območju PU Celje  so v zadnjih 24. urah obravnavali 17 kaznivih dejanj, 7 prometnih nesreč in 5 kršitev javnega reda in miru.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Podčetrtek

Včeraj ob  pol  sedmih zjutraj so policisti izven naselja Podčetrtek obravnavali prometno  nesrečo  v kateri se je huje poškodovala voznica osebnega vozila. Do  prometne nesreče je prišlo, ker 20-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila  iz smeri Pristave pri Mestinju proti Podčetrtku, hitrosti in načina vožnje  ni  prilagodila  razmeram na vozišču in je pri vožnji v oster desni ovinek izgubila oblast nad vozilom. Njeno vozilo je zaneslo čez nasprotno smerno  vozišče,  kjer  je  trčilo  v  odbojno ograjo. V tistem trenutku je nasproti  pravilno  pripeljala 49-letna voznica osebnega vozila. Med vozili je  prišlo  do  čelnega  trčenja.  V  trčenju  se  je 49-letna voznica huje poškodovala, 20 letna voznica pa lažje.

Ilegalni prehod državne meje – Dravograd

Včeraj, nekaj pred poldnevom, so policisti v Dravogradu izsledili dva državljana Afganistana,   stara 16 in 22 let,  ki sta ilegalno vstopila v Slovenijo. Oba sta zaprosila za azil.

Tatvina izolacijskega materiala – Šentrupert

V Šentrupertu na območju Policijske postaje Žalec so obravnavali tatvino izolacijskega materiala. Neznani storilec ga je dobrih 50 rol ukradel z gradbišča novogradnje stanovanjske hiše.

 

Tatvina goriva – Šoštanj

V Šoštanju so včeraj obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec je dobrih300 litrov nafte ukradel iz treh delovnih strojev parkiranih na parkirišču podjetja.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.