Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 31. avgust 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 262 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev,  27 s področja prometne varnosti in štirje s področja javnega reda in miru.

Prometne nesreče

Včeraj, nekaj pred 11. uro, so na obvoznici v Rogaški Slatini obravnavali prometno  nesrečo. Do prometne nesreče je prišlo, ker je na tovornem vozilu s pripetim priklopnikom spustila prednja pnevmatika, zaradi česar je začelo vozilo zanašati, nakar se  je prevrnilo. Voznik se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Zaradi prelaganja tovora in odstranjevanja vozila je bila cesta več ur zaprta za ves promet.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so včeraj okoli 12.30 ure obravnavali tudi na izvozu iz avtoceste v Slovenskih Konjicah. Zaradi nepravilnega premika jo je povzročila voznica  osebnega vozila, ki je zapeljala z vozišča v jarek, pri čemer se je vozilo prevrnilo na streho. V prometni nesreči se je sopotnica v osebnem vozilu hudo poškodovala, voznica in sopotnik pa lažje.

Požar

Nekaj pred 19. uro so bili obveščeni o požaru. Na strehi celjskega podjetja so zagoreli paneli sončne elektrarne. Po prvih podatkih je ogenj uničil šest panelov, še štiri pa poškodoval.  Z ogledom kraja požara
nadaljujejo danes.

Lepo, mirno in varno sredo želijo iz Policijske uprave Celje.

Vir: PU Celje

Dogodki