Policijsko poročilo, 31.12.2019

Policija

Na območju Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah obravnavali 69 interventnih dogodkov.

Policisti so obravnavali 6 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in 4 kršitve v zasebnem prostoru. Dva kršitelja sta bila zaradi kršitve javnega reda pridržana. Obravnavali so dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in 7 z materialno škodo. Na področju kriminalitete so obravnavali 18 različnih kaznivih dejanj.

Kriminaliteta

Tatvina – Slovenske Konjice in Celje

V Slovenskih Konjicah so policisti obravnavali tatvino alkoholnih pijač v trgovini. Celjski policisti pa so obravnavali tatvino prehrambnih izdelkov.

Tatvina goriva – Velenje

Policisti PP Velenje so obravnavali tatvino goriva iz parkiranega avtobusa iz katerega je neznani storilec odtujil okoli 250 litrov goriva.

Vlomi v objekte – Velenje

Prav tako so policisti PP Velenje obravnavali tri vlome v vikend hišice na območju Velenja. Iz enega vikenda je neznani storilec odtujil plinsko kuhalno ploščo na drugih dveh pa je povzročil materialno škodo.

Zaseg pirotehničnih sredstev – Dobovec

Včeraj so policisti na mejnem prehodu Dobovec pri vstopu v državo, 29 letnemu državljanu Hrvaške zasegli 180 petard, 21 letnemu Slovencu pa so zasegli 120 petard. Zaradi prekrška bodo policisti zoper navedena uvedli hitri postopek o prekršku.

Požar – Celje

Policisti PP Celje so obravnavali manjši požar v večstanovanjski hiši, kjer je prišlo po prvih ugotovitvah najverjetneje do napake na električni napeljavi v kleti in posledično do tlenja izolacije. Požar so pogasili celjski gasilci pri tem pa je nastala materialna škoda okoli 2000 evrov. Pri požaru ni bil nihče telesno poškodovan.  

VIR: PU Celje

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.