Policijsko poročilo 30. avgust 2017

Na območju  Policijske  uprave  Celje  so  včeraj  obravnavali  petnajst prometnih  nesreč,  zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru so ukrepali v devetih primerih.

Od ostalega  dogajanja, poleg  treh  primerov poškodovanja tuje stvari, izpostavljamo tatvino in drzno tatvino. Včeraj  zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec na treh vozilih, parkiranih na Celjski cesti v Slovenj Gradcu, prerezal tri pnevmatike.

Voznik  tovornega  vozila  je  včeraj  obvestil policijo, da so mu iz tovornega vozila,  parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata, ukradli povezovalni kabel  tovornega  in  priklopnega  vozila,  iz rezervoarja pa še dobrih 450 litrov nafte.

V  Bočni na  območju Policijske postaje Mozirje so sinoči okoli 21.30 ure  obravnavali  drzno tatvino. Neznana moška sta vlomila v stanovanjsko hišo,  v  kateri  sama stanuje starejša občanka. V času vloma je občanka že spala.  Zbudila  se  je, ko sta zamaskirana storilca, visoka med 170 in 180 cm,  vstopila v sobo, kjer je spala. Iz nočne omarice sta ukradla kuverto z gotovino in odšla.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja