Policijsko poročilo, 30. 9. 2019

Policija

Minuli konec tedna so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 237 interventnih dogodkov, največ s področja prometne varnosti. Na srečo hujših prometnih nesreč ta vikend niso obravnavali, so sporočili s PU Celje.

Petek, 27. september 2019

Vlom v gradbeni zabojnik – Velenje

Na gradbišču v Velenju so obravnavali vlom v gradbeni zabojnik, od koder je storilec odnesel dve motorni žagi, udarno kladivo, dva brusilnika in nekaj drugega orodja.

Vlom v gostinski lokal  – Celje

V Celju je storilec vlomil v gostinski lokal. Iz hladilnika je odnesel več slaščic in dve steklenici vodke.

Vlom v stanovanjsko hišo – Mestinje

V petek zvečer so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Mestinju. Storilec je v hišo vlomil skozi okno na zadnji strani hiše. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar.

Sobota, 28. september 2019

Tatvina skuterja – Bočna

V noči iz sobote na nedeljo so bili obveščeni o tatvini neregistriranega skuterja znamke Piaggio, modre barve, ki ga je storilec ukradel iz odklenjene garaže v Bočni, na območju Policijske postaje Mozirje. V Nizki so storilca ustavili, preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,68 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. 32-letnega storilca so zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali do streznitve.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Tatvine ga bodo kazensko ovadili. Ker je 32-letnik vozil pod vplivom alkohola, brez vozniškega dovoljenja in kršil še druge cestnoprometne predpise, ga čaka še obdolžilni predlog.

Vlom v gostinski lokal – Škofja vas

V soboto so bili obveščeni o vlomu v gostinki lokal v Škofji vasi. Storilec je ukradel menjalni denar.

Vlom v stanovanjsko hišo – Rogaška Slatina

V soboto so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Rogaške Slatine. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrat in preiskal prostore. Ukradel ni ničesar. Latnikom je škodo povzročil s poškodovanjem balkonskih in vhodnih vrat.

Vlom v kolesarnico stanovanjskega bloka – Velenje

V  Velenju, na Kajuhovi ulici, je neznanec vlomil v kolesarnico stanovanjskega bloka in ukradel  moško gorsko kol znamke Wheeler, vredno dobrih 1.000 €.

Nedelja, 29. september 2019

Vlom v stanovanjsko hišo – Zreče

V noči iz sobote na nedeljo so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Zrečah. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi garažna vrata, je ukradel gotovino.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.