Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 30. 8. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

22 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 26 s področja prometne varnosti in 25 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami se je včeraj okoli 15. ure zgodila v Glinjah, na območju Braslovč. Povzročila jo je voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčila v osebno vozilo, katerega je pred njo pravilno vozila voznica. V trčenju sta se obe voznici lažje poškodovali. Obe so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. Povzročiteljici so izdali plačilni nalog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat.

Kriminaliteta

V Parižljah je neznani storilec s terase gostinskega lokala ukradel štiri večje senčnike s podstavki.

Na pokopališču v Vrhu nad Laškim je neznani storilec poškodoval šest nagrobnih spomenikov.

Izpred trgovine v Velenju je neznanec ukradel e-skiro.

V Rogaški Slatini se je včeraj popoldne podrl gradbeni oder in poškodoval štiri vozila. Na srečo na odru v tistem času ni bilo delavcev. V omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev nevarnosti pri gradbeni dejavnosti.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih, eden nujen.