Policijsko poročilo, 30.8.2019

Policija

Današnje policijsko poročilo je v celoti v znamenju dogajanja s področja kriminalitete. Poglejte kaj so nam sporočili iz Policijske uprave Celje.

Tatvina lahkega priklopnika – Savina

V Savini, na območju Policijske postaje Mozirje so obravnavali tatvino lahkega priklopnika znamke Rofac AP 750. Storilec ga je ukradel iz nezaklenjene garaže.

Vlom v gostinski lokal – Črna na Koroškem

V Črni na Koroškem so obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je v lokal vlomil skozi okno in iz kovinske omarice ukradel dnevni izkupiček.

Požar – Celje

Na Partizanski ulici v Celju je včeraj nekaj pred 19. uro zagorelo v leseni letni kuhinji. Vzrok požara še ni potrjen. Ogenj je poškodoval ohišje. V požaru je nastala manjša materialna škoda

Tatvina – Celje

Na Razgledni ulici v Celju je okoli 21.ure neznanec iz odklenjenega vozila ukradel nahrbtnik z oblačili in fotoaparatom.

Tatvine goriva – Šoštanj, Celje

V Šoštanju so v dopoldanskih urah obravnavali tatvino okoli 250  litrov nafte iz rezervoarja delovnega stroja.

Ponoči so bili obveščeni o dveh tatvinah nafte. Storilec je dobrih 1.200 litrov ukradel iz rezervoarjev dveh tujih tovornih vozil parkiranih na avtocestnem počivališču Lopata.

Drzna tatvina – Lopata

V jutranjih urah jih je italijanski voznik tovornega vozila obvestil še o drzni tatvini, ki se je zgodila na avtocestnem počivališču Lopata. Storilec je vozniku, ki je spal v vozilu, iz odklenjene kabine ukradel denarnico z bančnimi karticami, dokumenti in gotovino.

VIR: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije