Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 30.11.2018

Včeraj  so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 67 interventnih dogodkov.

Ilegalni prehod državne meje – Rogatec

Na območju Rogatca  so včeraj prijeli dva državljana Kosova, stara 26 in 35 let,  ki sta ilegalno prečkala državno mejo. Oba so po opravljenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Iskalna akcija – Črna na Koroškem

Včeraj  so na območju Črne na Koroškem nadaljevali z iskalno akcijo pogrešanega 74-letnega občana. V iskanju je sodelovalo 97 oseb. Poleg policistov so sodelovali pripadniki gorskih reševalnih služb Koroška in Celje, gasilci Prostovoljnega društva Črna in lovci. Pri iskanju sta bila v pomoč helikopterja Slovenske vojske in Policije. Pogrešanega ni so našli.

Požar – Teharje

Okoli štirih zjutraj  so bili obveščeni o požaru. Na Teharjah je zagorelo v mansardi več stanovanjske hiše. Ogenj je mansardni del hiše v celoti uničil. Kriminalisti še opravljajo ogled kraja požara.

Opozorilo:

Vse voznike, še posebej voznike tovornih vozil opozarjajo, da naj z vozil skrbno očistijo led preden gredo na pot. Včeraj so namreč na avtocesti, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, obravnavali primer, ko je med vožnjo s tovornega vozila večji del ledu padel na osebno vozilo in ga poškodoval.

Dogodki