Policijsko poročilo, 30. 10. 2019

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 16 prometnih nesreč. 3 prometne nesreče so se končale z lažjimi telesnimi poškodbami, 13 pa z materialno škodo. Na področju kriminalitete so obravnavali 5 tatvin, vlom in 3 druga kazniva dejanja s področja dela policije. Policisti so 2-krat intervenirali na javnem kraju in 3-krat v zasebnem prostoru.

Tatvina – Celje

Celjski policisti so v eni od trgovin obravnavali tatvino alkoholne pijače, kjer je varnostnik pri tatvini zalotil moškega in o tem obvestil policiste. Policisti bodo zoper osumljenega podali kazensko ovadbo.  

Tatvina goriva – Celje

Celjski policisti so obravnavali tatvino goriva iz delovnih strojev, ki je bila izvršena v noči iz ponedeljka na torek. Lastnika je neznani storilec oškodoval za okoli 100 evrov.

Tatvina – Žalec

Žalski policisti so obravnavali tatvino strojčka za striženje las, ki ga je odtujil moški v frizerskem salonu na območju Žalca. Zoper znanega storilca bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Ilegalni prehodi državne meje

Policisti so včeraj na območju Rogaške Slatine obravnavali dva državljana Iraka, državljana Pakistana in državljana Turčije, ki so jih izsledili pri ilegalnem vstopu v Slovenijo. Po izvedenih postopkih smo jih predali hrvaškim varnostnim organom.

Zasegi vozil – Slovenske Konjice in Rogaška Slatina

Policisti so na območju Slovenskih Konjic in Rogaške Slatine voznikoma zasegli vozili, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja.

Vir: PU Celje

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila