Policijsko poročilo, 30.1.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 30. januar 2015.

Pregled dogajanja zadnjih 24 ur policisti PU Celje začenjajo s podatki o tragični prometni nesreči, v kateri je včeraj popoldne umrl 72-letni pešec. 64-letni voznik tovornega vozila je vozil iz smeri Trojan proti Vranskem, pravilno po desnem smernem vozišču. Okoli 17.30 ure uri je trčil v pešca, ki je hodil po desnem smernem vozišču. Kljub hitri pomoči, je pešec umrl na kraju nesreč. To je letos prva smrtna žrtev prometnih nesreč na Celjskem.

 

Prometno nesrečo z udeležbo peške so včeraj zjutraj obravnavali tudi v Slovenskih Konjicah. V tem primeru je voznik osebnega vozila, na prehodu za pešce, v križišču v Slovenskih Konjicah, trčil v peško, ki je vozišče prečkala z njegove leve stran. 55-letna peška se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

 

V nadaljevanju še o nesreči pri delu, ki so jo policisti včeraj obravnavali v Podvolovljeku, na območju Policijske postaje Mozirje. Pri spravilu lesa v gozdu se je poškodoval 58-letni moški, na katerega je med vleko hlodovine padel večji hlod.

 

Glede na to, da to jutro povsod na našem območju že sneži, vse voznike opozarjajo na strpno in previdno vožnjo. Zaenkrat hujših prometnih nesreč in zastojev na cestah našega območja ne beležijo, se je pa to jutro zgodilo že več manjših prometnih nesreč.

 

VIR: Milena Trbulin, PU Celje

Več iz istega kraja