Policijsko poročilo 3. maj 2018

Ponedeljek, 30. april 2018

Tatvina kolesa – Celje

Na  Novem  trgu  v  Celju  so policisti obravnavali tatvino ženskega gorskega kolesa znamke Scott. Neznani storilec ga je ukradel iz kleti stanovanjskega bloka.

Vlom v stanovanjsko hišo – Lokrovec

V  večernih  urah  so  v  Lokrovcu  obravnavali vlom v  stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi balkonska vrata, je ukradel nekaj evrov in hrvaških kun.

Torek, 1. maj 2018

Vlom v klet – Laško

V  Laškem  so obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel motorno žago in agregat.

Prometna nesreča – Florjan

V  popoldanskih urah so v Florjanu na območju Policijske postaje Velenje obravnavali  prometno  nesrečo,  v  kateri  se  je huje poškodoval kolesar. 49-letni  kolesar  je  zaradi  vožnje  z neprilagojeno hitrostjo, po klancu navzdol, izgubil oblast nad kolesom ter oplazil osebno vozilo, s katerim je voznik pripeljal nasproti. V trčenju se je huje poškodoval.

Sreda, 2. maj 2018

Vlom v trgovino – Velenje

V  noči  iz  torka na sredo so v Velenju obravnavali vlom v prodajalno in skladiščne  prostore trgovine, kjer prodajajo mobilne telefone. Storilec je ukradel več mobilnih aparatov.

Vlom v počitniško hišico – Šmartno ob Paki

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico v Šmartnem ob Paki.  Lastniki  pogrešajo dve kosilnici na nitko, vrtno kosilnico, motorno žago in nekaj drugih stvari.

Prometna nesreča – Mislinjska Dobrava

Včeraj nekaj pred 13. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila  v  Mislinjski  Dobravi  in  v  kateri  sta  bila  poleg  še dveh udeležencev poškodovana  tudi policistka in policist. Prometno nesrečo je povzročil  38-letni  hrvaški  voznik  osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mislinje  proti Slovenj Gradcu. V Mislinjski Dobravi je v blagem ovinku, iz neznanega  razloga,  zapeljal  na  levo  smerno  vozišče in najprej oplazil osebno  vozilo  s  katerim  je  naproti  pravilno pripeljal 44-letni voznik osebnega  vozila, nato pa skoraj čelno trčil v policijsko vozilo, ki  ga je za 44-letnim voznikom, pravilno vozila 28-letna policistka. V trčenju se je huje  poškodoval  38-letni  povzročitelj  prometne  nesreče,  lažje so bili poškodovani 28-letna policistka, 47-letni policist ter 66-letna sopotnica v vozilu 44-letnega voznika.

Požar – Rogaška Slatina

Sinoči  okoli  21.30  ure je bila policija obveščena, da je zagorelo gospodarsko poslopje  v  Rogaški  Slatini. Lastnik je uspel iz hleva rešiti vso živino. Ogenj  je  gospodarsko  poslopje  skorajda v celoti uničil. Z ogledom kraja požara bomo nadaljevali danes.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun