Policijsko poročilo 3. maj 2017

policija

V soboto ponoči so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Trubarjevi ulici v Velenju. Storilec je v hišo vlomil skozi kletno okno. Ukradel je dve vrednejši ženski uri in zlato verižico.

Ponedeljek 1. maja je zaznamovala smrt voznika kombiniranega vozila, ki je na relaciji med Dravogradom in Trbonjami zapeljal v reko Dravo. 52-letni voznik  je vozil po glavni cesti iz smeri Dravograda proti Mariboru. Na ravnem delu vozišča, izven naselja Velka, je zapeljal na makadamsko bankino ob desnem robu vozišča, oplazil drevo in zapeljal v reko Dravo. 52-letni voznik je v prometni nesreči umrl. To je letošnja sedma smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Izven naselja Spodnja Vižinga se je včeraj okoli 18.30 ure zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodoval motorist. 39-letni motorist je vozil z neprilagojeno hitrostjo, padel in se hudo poškodoval.

V Varpolju je policija obravnavala vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gotovino.

Obravnavali so še vlom v klet stanovanjskega bloka na Stantetovi ulici v Velenju. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.