Policijsko poročilo, 3. 6. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 299 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, so sporočili s PU Celje. 26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.
Policija

S parkirišča stanovanjske hiše na Aškerčevi ulici v Velenju je neznanec ukradel osebno vozilo Škoda Favorit, temno rdeče barve, letnik 1994, registrskih številk CE E7 28L. Vozilo je bilo odklenjeno, v ključavnici so bili ključi.

Na Blatnem Vrhu na območju Laškega je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je nekaj gotovine, zlatnine ter nekaj drugih stvari. Na Blatnem Vrhu so včeraj obravnavali še vloma v dve starejši nenaseljeni stanovanjski hiši, od koder storilec ni ničesar ukradel.

V Vrbju je neznani storilec vlomil v zabojnik za shranjevanje orodja in ukradel več različnega orodja. Izpod kozolca v Kostrivnici je neznanec ukradel dva kardana in dve kolesi.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.