Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 3. 5. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 229 klicev občanov. 54 klicev je bilo interventnih.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 19 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Obravnavali so 1 prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, 1 z lažjimi ter 11 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v Celju, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel kolesar, pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali enkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru.

Kriminaliteta

V Slovenskih Konjicah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, odtujenega ni bilo ničesar. Z vlomom pa je na objektu nastala škoda za približno 1000 €.

Velenjski policisti so obravnavali poskus vloma v garažo.

V Dravogradu so neznani storilci iz kleti stanovanjskega bloka odtujili gorsko kolo.

V Velenju so policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Nasilneža bodo kazensko ovadili.

V Celju ob Teharski cesti so vandali razbili stekla na kapelici.

Včeraj popoldne je zagorelo v stanovanjskem bloku na Opekarniški cesti v Celju. Do požara je prišlo v 3. nadstropju v stanovanju, kjer se je prevrnila goreča sveča, ogenj pa se je razširil po celem stanovanju. Zoper eno osebo sledi kazenska ovadba zaradi povzročitve splošne nevarnosti.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 229 klicev občanov. 54 klicev je bilo interventnih.