Policijsko poročilo, 3.2.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 3. februar 2015

Sinoči so so policisti PU Celje obravnavali pet vlomov v stanovanjske hiše. Štiri na Bregu pri Polzeli in enega v Šempetru v Savinsjki dolini. O prvm vlomu so bili obveščeni nekaj čez 18. uro, ko je na Bregu pri Polzeli neznani storilec, skozi vrata na zadnji strani, vlomil v stanovanjsko hišo. Odnesel je več zlatnine, nekaj gotovine in fotoaparat.

 

Nekaj po 19. uri so bili obveščeni o drugem vlomu na Bregu pri Polzeli. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi pritlična balkonska vrata. Ko je ugotovil, da so v zgornjih prostorih stanovalci, je hišo zapustil, ne da bi kaj ukradel.

 

V istem večeru so na Bregu pri Polzeli obravanavli še dva vloma. V obeh primerih je storilec odnesel nekaj gotovine in več zlatnine.

 

V Šempetru v Savinsjki dolini je neznanec v stanovanjsko hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel zlato verižico in športne copate.

 

Zaključujejo s podatki o vlomu v klet stanovanjskega bloka na Trubarjevi ulici v Celju. Pogrešajo brusilko za gladenje zidov s sesalcem, kotno brusilko, manjše pnevmatsko kladivo in vbodno žago za les.

 

VIR: Milena Trbulin, PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja