Policijsko poročilo, 3. 10. 2019

Policija

V zadnjih 24. urah so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 77 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročamo o 24. prometnih nesrečah. V eni se je ena oseba lažje poškodovala, v ostalih je prišlo do materialne škode.

V jutranjih urah so v Celju zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat. Od dogajanja s področja kriminalitete izpostavljajo dva vloma, tatvino in zaseg noža, so sporočili s PU Celje.

Vlom v tovorno vozilo – Celje

Včeraj v jutranjih urah so bili policisti obveščeni o vlomu v tovorno vozilo, parkirano na parkirišču na Cesti na Dobravo v Celju. Storilec je ukradel motorno žago, udarno kladivo, mešalec za lepilo, vrtalnik in večje klešče za rezanje armatur.

Tatvina – Celje

Na Ipavčevi ulici v Celju je neznani storilec s tovornega vozila ukradel prednji pnevmatiki s platišči.

Zaseg noža- Avtocestno počivališče Zima

Na avtocestnem počivališču Zima so romunskemu vozniku osebnega vozila, španskih registrskih številk, zasegli bodalo, prirejeno za napad.

Vlom v gostinski lokal – Mozirje

V Mozirju so obravnavali vlom v gostinki lokal. Storilec, ki je v lokal vlomil skozi vhodna vrata, je ukradel denarnico z menjalnim denarjem.

Ilegalni prestop državne meje

V Trebčah, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, so sinoči, 2. oktobra 2019, okoli 21. ure, izsledili ilegalna prebežnika, 26-lenega državljana Pakistana. Postopki z njim so še v teku.

Preberi še:  Kratek statistični pregled dogodkov v zadnjih 24 urah

Več iz istega kraja