Policijsko poročilo 29. maj 2017

policija

Policijsko poročilo začenjamo s pozivom očividcem. V petek okoli  poldneva je bila policija obveščena o prometni nesreči, ki se je zgodila v Celju pri trgovini Sport Direct. V prometni nesreči sta bili udeleženi kolesarka in neznana voznica manjšega belega osebnega vozila. Voznica osebnega vozila po nesreči ni ustavila in kolesarki nudila pomoči. Prometno nesrečo je povzročila kolesarka zaradi nepravilne strani in smeri vožnje. Neznano voznico, udeleženo v prometni nesreči, pozivajo, da se oglasi na Policijski postaji Celje. Za podatke o voznici, udeleženi v prometni nesreči, prosijo tudi očividce. Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Celje 54 26 400 ali na telefonsko številko 113.

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v poslovne prostore v Zrečah. Storilec je ukradel tovorno vozilo Peugeot Expert, dva vozička z orodjem in računalnik.

Včeraj zjutraj so bili obveščeni o tatvini nafte iz rezervoarja romunskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata.

V Celju na Ulici bratov Vošnjakov so obravnavali tatvino moškega kolesa znamke Douglas. Kolo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom.

V noči iz sobote na nedeljo so tatvino kolesa obravnavali tudi  na območju Dravograda. Gre za moško gorsko kolo znamke Specialized – Enduro, črno modre barve. Kolo je bilo parkirano na terasi lokala na Meži.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.