Policijsko poročilo, 28. junij 2016

Policijsko poročilo PU Celje, 28. junij 2016.

Peter Pungartnik, predstavnik za stike z javnostjo PU Celje, je v današnjem poročilu zapisal:

 

Včerajšnje varnostno dogajanje je minilo dokaj mirno.

 

Na področju varnosti cestnega prometa smo obravnavali 13 prometnih nesreč, v katerih so bili štirje udeleženci lažje telesno poškodovali, ostale pa so se končale z materialno škodo na udeleženih vozilih in cestnih objektih. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo dvema kršiteljema zasegli osebni vozili.

 

Nadaljujemo z obvestili o varnostnih dogodkih na področju kriminalitete.

 

V jutranjih urah smo na Jamovi ulici v Celju opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je odtujil več kosov različnega električnega orodja v vrednosti 1.600 €.

 

Okoli osme ure zjutraj smo bili obveščeni o delovni nesreči, ki se je zgodila v enem izmed podjetij v Dobji vasi pri Ravnah na Koroškem. Zaradi iskrenja pri brušenju enega izmed delov delovnega stroja je zagorela posoda z razredčilom. Pri gašenju je enega izmed zaposlenih opeklo po nogi. Opravili smo ogled kraja dogodka in obvestili pristojnega delovnega inšpektorja.

  

Okoli desete ure dopoldne smo obravnavali kaznivo dejanje roparske tatvine. Neznanec je v eni izmed prodajaln v Celju fizično odrinil prodajalko in iz blagajne odtujil 150 €. Za storilcem še poizvedujemo

 

V dopoldanski urah smo obravnavali vlom v enega izmed poslovnih objektov v Celju. Neznanci so odtujili večjo količino različnega gradbenega materiala. Lastnik je oškodovan za okoli 6.000 €.

 

Okoli poldneva smo bili obveščani o kaznivem dejanju goljufije. Na Stanetovi cesti v Velenju se je pri eni izmed stanovalk zglasila neznanka in ji v nakup ponujala več različnih pasov v vrednosti 250 €. Ker oškodovanka ni imela toliko denarja pri sebi,  je od nje vzela 100 €, vendar ji ni prodala obljubljenega pasu, temveč manj vreden elastičen povoj.

 

V popoldanskih urah smo na Prešernovi ulici v Celju opravili ogled kraja vloma v kletne prostore. Neznani storilec je povzročil škodo pri vlamljanju in odtujil štiri kristalne kozarce. Lastnica škodo ocenjuje na okoli 100 €. 

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja