Policijsko poročilo, 28.6.2019

Policija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti včeraj sprejeli 76 obvestil o interventnih dogodkih.

S področja cestnega prometa poročajo o desetih prometnih nesrečah z materialno škodo in štirih, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat. Sedemkrat v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

S področja kriminalitete izpostavljajo tatvino kolesa, tatvino okrasne maske vozila, vlom v stanovanjsko hišo in požar.

Tatvina kolesa – Škofja vas

V Škofji vasi so obravnavali tatvino gorskega kolesa znamke Focus Fat Boy, vrednega okoli 700 €. Storilec ga je ukradel izpred stanovanjske hiše.

Poškodovanje vozila in tatvina okrasne maske – Kozje

V Kozjem je neznani storilec z vozila znamke VW Golf ukradel sprednjo okrasno masko.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vransko

Na območju Vranskega so obravnavali vlom v večjo, nenaseljeno stanovanjsko hišo. Storilec ni ničesar ukradel. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem terasnih vrat.

Požar- Šentlenart

Okoli 15.ure so bili obveščeni, o požaru v podjetju v Šentlenartu. Zaradi pregretja je zagorelo v elektro omarici. Tuja krivda za nastanek požara je izključena. Škodo ocenjujejo na okoli 5.000 €.

Ilegalni prestop državne meje – Dobovec

Na Mejnem prehodu Dobovec so včeraj v podvozju srbskega tovornega vozila odkrili državljana Afganistana, ki je poskušal ilegalno prestopiti državno mejo. 18-letnega Afganistanca so predali hrvaškim varnostnim organom.

Poleg omenjenega so včeraj obravnavali še par manjših tatvin v trgovinah, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino goriva iz tovornega vozila, nekaj manjših zasegov prepovedanih drog ter več drugih dogodkov.

VIR: Milena Trbulin, PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.