Policijsko poročilo, 28. 4. 2022

Na operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 153 klicev občanov. 33 klicev je bilo interventnih, trije nujni. Trije interventni dogodki so bili s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 10 s področja prometne varnosti, 13 s področja javnega reda in miru, ostali pa iz ostalih področij dela policije. S področja cestnega prometa poročajo o sedmih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat.
policija
Knmedia.net

V Velenju so policisti obravnavali kaznivo dejanje Odvzema motornega vozila in kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe.

V Slovenj Gradcu pa so policisti obravnavali tatvino torbice z denarjem in dokumenti. Oškodovanec je torbico pozabil na invalidskem vozičku v hodniku stanovanjskega bloka, kar je izkoristil eden izmed nepridipravov, ter torbico odtujil.

Včeraj so sprejeli prijavo pogrešanja 79 letnega Rudolfa Krajnika iz Cerknice. Pogrešanega so nazadnje videli dne 26.4.2022 v popoldanskih urah v Domu za ostarele Cerknica, ko se je od tam odpeljal s svojim osebnim avtomobilom Peugeot 208, bele barve, reg. številke LJ 53-ICP. Pogrešani je oblečen v modre jeans hlače ter temno modro jakno. Vse, ki ste ga opazili prosijo, da to sporočite na telefonsko številko 113.

Vir: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.