Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 28. 12. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 223 klicev občanov.

64 klicev je bilo interventnih, 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 20 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Konjiški policisti so včeraj prijeli dva mladoletnika, ki sta v zadnjih dneh na več vozilih prerezala pnevmatike. Z njima so ob prisotnosti staršev opravili razgovore. Sledi poročilo na Okrožno državno tožilstvo in obvestilo Centru za socialno delo.

V Velenju so obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec ni ničesar ukradel, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat.

V Slovenj Gradcu so obravnavali tatvino električnega skiroja, znamke Blaupunkt, bele barve. Storilec je skiro ukradel iz nezaklenjene kolesarnice stanovanjskega bloka.

Z osebnega vozila, parkiranega na parkirišču Ulice bratov Vošnjakov v Celju, je neznani storilec ukradel obe registrski tablici in akumulator.

Na območju Policijske postaje Žalec so sinoči obravnavali voznico osebnega vozila, ki je imela v krvi več kot promilo in pol alkohola. Voznici so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Okoli pol dveh zjutraj so bili policisti obveščeni o požaru v Zadobrovi. Ogenj je v celoti uničil garažo v sklopu stanovanjske hiše. Po prvih podatkih je tuja krivda izključena, z ogledom kraja nadaljujemo danes.

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 223 klicev občanov.