Policijsko poročilo, 28. 10. 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 252 klicev občanov. 37 klicev je bil interventnih, dva nujna.
Policija

Kot so sporočili s PU Celje, je bilo včeraj na njihovem območju izjemno mirno. Obravnavali so šest prometnih nesreč. V eni se je lažje poškodovala voznica osebnega vozila. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat. S področja kriminalitete poročamo o tatvini in poškodovanju tuje stvari.

Prometna varnost

V Senovici so včeraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala voznica osebnega vozila, ki je zapeljala z vozišča, ker je bilo le to spolzko. Turška voznika tovornih vozil sta namreč pred tem v Šmarju naložila rabljene stroje, iz katerih je na poti do Celja iztekalo olje. Vozišče je bilo zaradi tega spolzko in nevarno. Vzdrževalci cest so ob pomoči gasilcev, vozišče od Šmarja do Celja očistili. Oba voznika so oglobili.

Kriminaliteta

Na osebnem vozilu, parkiranem v Šoštanju, je neznani storilec prebodel vse štiri pnevmatike. Z osebnega vozila, parkiranega na Opekarniški cesti v Celju, je neznani storilec ukradel vse štiri okrasne pokrove platišč.

Vir: PU Celje

Preberi še:  Prometna nesreča s smrtnim izidom

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun