Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 27. september 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah obravnavali 210 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, dva nujna.
Fotografija je simbolična

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so na njihovem območju obravnavali dve prometni nesreči, v katerih sta se lažje poškodovala voznik osebnega vozila in kolesarka ter dve prometni nesreči z materialno škodo.

Voznik osebnega vozila se je lažje poškodoval v prometni nesreči, ki se je zgodila na izvozu iz avtoceste v Šentrupertu, kjer mu je prednost izsilil voznik tovornega vozila.

Kolesarka se je lažje poškodovala v popoldanski prometni nesreči v Štorah, kjer je padla zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča.

Štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali petkrat.

Kriminaliteta

V Križevcu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice,  so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je denar in vrednejši zlat prstan.

V Velenju so včeraj obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Honda CRV, kovinsko svetlo sive barve, registrskih številk CE TI 447.  Storilec je vozilo ukradel s parkirišča podjetja.

V Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal tri pnevmatike.

Z delovnega stroja, parkiranega na delovišču v Slovenskih Konjicah, je neznani storilec ukradel štiri luči.

Miren in varen torek želijo iz Policijske uprave Celje.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah obravnavali 210 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, dva nujna.