Policijsko poročilo 27. september 2017

Policija

Za koroškimi in celjskimi policisti je razmeroma miren dan. Zgodilo se je 14 prometnih nesreč. V treh so se tri osebe lažje poškodovale. Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Od ostalega dogajanja izpostavljamo dve tatvini nafte. V obeh primerih je do tatvin prišlo na avtocestnem počivališču Lopata in v obeh primerih so jo ukradli poljskima voznikoma tovornih vozil. V prvem primeru je storilec iz rezervoarja tovornega vozila ukradel 300 litrov nafte, v drugem pa 900 litrov.

Policijsko poročilo zaključujemo s pozivom očividcem.

V petek, 22. septembra 2017, ob 16.25 uri, je neznana voznica, stara med 30 in 40 let, z osebnim avtomobilom srebrne barve, karavan izvedbe, registrska številka se začenja s črko K, pri cerkvi Sv. Vida v Dravogradu, na prehodu za pešce trčila v peško, ki je pravilno prečkala prehod za pešce iz smeri cerkve. Voznica, ki je vozila iz smeri Viča proti centru Dravograda, je sprva ustavila na sredini prehoda za pešce z namenom, da omogoči varno prečkanje peški, ko pa je peška že skoraj v celoti prečkala vozišče, je voznica nenadoma speljala in trčila v desno nogo peške, ki se je opotekla, se naslonila na pokrov motorja vozila in nato uspela stopiti na pločnik. Voznica je, ne da bi ustavila, odpeljala v smeri Radelj ob Dravi.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče Policija poziva udeleženo voznico in morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03 57 27 800 ali na telefonsko številko Policijske postaje Dravograd 02 872 15 00.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.