Policijsko poročilo 27. junij 2017

policija

Današnje policijsko poročilo o dogodkih včerajšnjega dne pričenjamo z obvestilom o  požaru. V Spodnjih Lažah pri Slovenskih Konjicah je na enem izmed strojev za izrezovanje parketa zaradi iskrenja prišlo požara. Gasilci PGD Loče so ogenj pogasili. Nastala je materialna škoda za okoli 3.000 €.

 

Tekom včerajšnjega dne so v Štorah in na Frankolovem policisti obravnavali kaznivi dejanji nasilja v družini. 23-letnemu osumljencu, ki je nad bivšo partnerko izvajal psihično in fizično nasilje ter 39-letnemu osumljencu, ki je bil nasilen do matere in v vinjenem stanju razbijal pohištvo, smo izrekli ukrep o prepovedi približevanja oškodovankama. Po vseh zbranih obvestilih bodo oba kazensko ovadili na pristojno državno tožilstvo.

 

V popoldanskih urah so v Kostrivnici opravili ogled kraja nesreče pri delu. Med rezanjem vej hrasta na višini okoli sedmih metrov, se je s kotnim brusilnikom na katerem je imel nameščeno rezilo krožne žage, po nogi porezal 57-letni domačin. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v Splošno bolnišnico Celje. Utrpel je večjo ureznino nad levim kolenom. O nesreči bodo podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

 

Tekom včerajšnjega dne so obravnavali dvajset prometnih nesreč v katerih se je pet udeležencev lažje telesno poškodovalo, na udeleženih vozilih in prometnih objektih pa je nastala materialna škoda. Zaradi kršitve določb Zakona o pravilih cestnega prometa pa so enemu izmed kršiteljev začasno zasegli motorno vozilo.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.