Policijsko poročilo, 27.9.2019

Policija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 290 klicev občanov. V 87. primerih je šlo za interventne dogodke.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Štore

V Štorah so okoli 14. ure obravnavali prometno nesrečo v kateri se je huje poškodoval 68-letni kolesar, ki je z električnim kolesom trčil v robnik in padel.

Sum kaznivega dejanja Nevarna vožnja – Letuš

Na območju Letuša so nekaj po 23. uri obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je poskušal prehiteti tovorno vozilo, vendar je zaradi vozila, ki mu je pravilno pripeljalo nasproti zapeljal nazaj na svoj vozni pas in pri tem trčil v tovorno vozilo, ki ga je nameraval prehiteti. V trčenju na srečo ni bil nihče poškodovan. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel voznik 0,75 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Ker je voznik z neodgovorno vožnjo ogrožal sebe, svoje sopotnike in druge udeležence v cestnem prometu ga bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja.

Prometni nesreči z udeležbo otrok – Slovenske Konjice in Prevalje

Na Liptovski ulici v Slovenskih Konjicah je 57-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila v smeri proti Zrečam, na prehodu za pešce spregledala 12-letno deklico, ki je prečkala vozišče in vanjo trčila z vzvratnim ogledalom. Deklica se je v prometni nesreči lažje poškodovala.

Drugo  prometno nesrečo z udeležbo otroka smo okoli poldneva obravnavali na
Prevaljah,  v  neposredni  bližini Pizzerije Škufca. O nesreči smo že poročali TUKAJ.

Vožnja pod vplivom alkohola – Radmirje

V Radmirju so sinoči ustavili 63-letnega voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel 1,07 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Tatvina – Šentjur

V Šentjurju je neznani storilec, z osebnega vozila parkiranega na parkirišču Ceste Miloša Zidanška, ukradel sprednjo masko vozila.

Vlom – Velenje

V Velenju, na Cesti Simona Blatnika, so obravnavali vlom v poslovni prostor. Storilec, ki je vlomil skozi vhodna vrata, je ukradel nekaj gotovine.

VIR: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.