Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 27. 4. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 246 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami in osmih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat. S področja kriminalitete izpostavljajo kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari in tri tatvine.

Včeraj nekaj pred 18. uro so policisti v Dobovcu pri Rogatcu obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje telesno poškodoval voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v varovalno ograjo. Vozilo je obstalo na strehi na vozišču zaradi tega je bila zaprta cesta. Vozniku bodo policisti izdali plačilni nalog.

V Ložnici pri Žalcu je neznani storilec na osebnem vozilu poškodoval stransko ogledalo in z ostrim predmetom poškodoval pokrov motorja.

V Celju na Vrunčevi ulici je neznani storilec odtujil manjši paket, katerega je poštar dostavil naslovniku.

V Velenju so v trgovini prijeli dva mlajša moška stara 29 in 26 let, ki sta odtujila prodajne artikle. Policisti ju bodo kazensko ovadili.

V Celju so prav tako v trgovini prijeli žensko staro 58 let, ki je odtujila zelenjavo. Tudi zoper njo bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Vir: PU Celje

Dogodki