Policijsko poročilo, 27. 2. 2019

Policija

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 77 interventnih dogodkov.

V današnjem policijskem poročilu najprej o tragični delovni nesreči, ki se je zgodila v Velenju.

Včeraj, okoli 13. ure, so bili policisti obveščeni, da se je pri spravilu lesa, v domačem gozdu na velenjskem območju, smrtno ponesrečil 60-letni moški. 60-letnik je z verigami in jeklenico zapel manjše suho drevo, ki ga je želel izvleči iz gozda s pomočjo vitle. Pri tem ga je kardan najverjetneje zagrabil za oblačila. Zaradi močnega stiska je na kraju nesreče umrl.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Radlje ob Dravi.

Na Partizanski ulici v Radljah ob Dravi so včeraj obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel moško gorsko kolo.

Tatvina – Štore

V Štorah je včeraj ponoči neznani storilec s strojnega čistilca ukradel reduktor.

Danes ponoči so bili policisti obveščeni o dveh drznih tatvinah.

Na avtocestnem počivališču Tepanje sta neznana storilca iz vozila zvabila italijanskega državljana. Medtem ko ga je eden zamotil, mu je drugi iz vozila ukradel denarnico z dokumenti in gotovino.

V drugem primeru sta neznanca na avtocestnem počivališču Tepanje romunskemu vozniku in sopotnici, ki sta se ustavila, poškodovala pnevmatiko in se nato odpeljala za njima. Ko je voznik opazil, da ima poškodovano pnevmatiko, je ustavil v odstavni niši za predorom Pletovarje. Za njim sta z osebnim vozilom ustavila moška, ki sta mu pred tem na počivališču poškodovala pnevmatiko. Le ta sta izkoristila nepazljivost voznika in sopotnice in iz vozila ukradla torbico.

Poleg omenjenega so včeraj v Celju zasegli osebno vozilo voznici, ki ji je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja, danes ponoči pa v Medlogu osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Zaradi kršitve javnega reda in miru v gostinskem lokalu na območju Celja so včeraj pridržali 58-letnega kršitelja, v Velenju pa 54-letnega kršitelja, ki je javni red in mir kršil v zasebnem prostoru.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.